Pinguldavad kirurgilised niidid e. Silhouette Soft thread lift

Thread (niit - inglise keeles) lift aga vastavalt ülestõstma. Seega, thread lift on kudede ülestõstmine, korrigeerimine spetsiaalsete kirurgiliste niitide abil. Silhouette Soft niit on valmistatud polümeerist (polü-L-laktaathape), mis on isesulav materjal ja stimuleerib nahka kollageeni tootma.

Need omadused annavadki Silhouette Soft niidile 2 toimet

Kellele sobib Silhouette Soft lift meetod?

Esiteks naised ja mehed vanuses 30-50 aastat, kuid vanus on väga varieeruv näitaja. Teiseks need, kes soovivad enam väljendunud efekti, mis püsiks kauem kui täitesüstid ja botuliinitoksiini kasutamisel saadud efekt. Kolmandaks, kes ei ole valmis traditsiooniliseks ilulõikuseks (otsmiku plastika, näo ringlõikus, kaelakortsude korrektsioon jt).

Silhouette Soft lift on ohutu, efektiivne protseduur, mille abil saab anda näole värskema, loomulikuna mõjuva välimuse, kuid kindlasti ei asenda see traditsioonilist näo ringlõikust. Metoodika pakub innovaatilist, minimaalselt invasiivset lähenemist, et tagada patsiendile näo ringlõikuse sarnane tulemus. Meetodi kohaselt viiakse peened isesulavad, läbipaistvad niidid naha alusi vastavasse piirkonda (näo keskosa, otsmiku- ja kaelapiirkond), mida soovitakse korrigeerida. Korrigeeriv niit sisaldab väikesi sõlmekesi ja nende vahel liikuvaid koonuseid, mis haakuvad ümbritsevatesse kudedesse ja mille abil toimubki kudede ümberpaigutamine (ülestõstmine). Niit ise sulab aasta jooksul, stimuleerides kudesid kollageeni tootma.

Protseduur toimub kohalikus tuimestus ning kestab 30-60 minutit, mis sõltub kasutatavate niitide arvust ja mitu piirkonda soovitakse korrigeerida.

Lifting efekti kestvus on individuaalne, keskmiselt 12-18 kuud

Peale protseduuri võib tekkida kerge turse, verevalum või naha ebaregulaarsus (sissetõmme) teostatud protseduuri piirkonnas, need nähud taanduvad tavaliselt esimese paari päeva jooksul.

Protseduurijärgsed soovitused: hoiduda makeup'i kasutamisest esimesed 24 tundi, naha kosmeetilistest protseduuridest 5-6 päeva, füüsilisest koormusest 2 nädalat, näopiirkonna massaažist 4 nädalat.

Silhouette soft niitide hinnad algavad (2 tk.) 580 EUR.

Rohkem infot leiate:

https://silhouette-soft.com

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved