Finantseerimine

Meie kliinik on koostöös MediCredit OÜ-ga ja Placet Group OÜ-ga, mis pakkuvad võimalust tasuda protseduuride ja operatsioonide eest mugavalt osadena.

Tee tark ja teadlik valik!

MediCredit OÜ poolt väljastatav laen on finantskohustus. Soovitame enne laenu taotlemist läbi mõelda oma rahalised võimalused ning periood, mille jooksul on võimalik laen tagastada. Mõelge oma otsus hoolikalt läbi, tutvuge tingimustega ja vajadusel pidage nõu MediCredit OÜ spetsialistidega, kes leiavad Teile sobiva lahenduse. Tutvu järelmaksuvõimalusega ja täida taotlus on siin:

Medicredit_logo

Placet Järelmaks annab võimaluse maksta vajalike toodete ja teenuste eest osade kaupa endale sobivas tempos - nii ei pea tegema korraga suurt väljaminekut.

Ikka tuleb ette ootamatuid kulutusi, mille puhul ei ole aega oodata. Just sellises olukorras on mugav kasutada Placet järelmaksu, mis võimaldab osta vajalikke tooteid või teenuseid nii, et maksta saab osade kaupa kuni 72 kuud ning sissemakse on 0 €.

Kogu protsess on kiire ja mugav- Placet järelmaksu taotluse täitmiseks kulub vaid mõned minutid. Tutvu järelmaksuvõimalusega ja täida taotlus on siin:

Placet_logo

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved