Põsesarna implantaadid

Miks me fotol või peegli ees naeratame?

Vastus on lihtne! Me tahame olla nooremad, rõõmsamad ja seepärast tõstame oma allavajunud põsed üles, et viia nad tagasi näo keskossa, kus nad olid meil kui olime 20−30 aastased. Samal eesmärgil kujundame nägu make up'i tehes, andes põsesarna alla tumedamat tooni ja heledamat, valguspeegeldavat tooni põse keskossa. Valguse ja varju mäng näos on oluline!

Näo keskosal on oluline roll värskema ja noorema välimuse saavutamisel. Näo esteetiline meditsiin pakub välja mitmeid võimalusi, et näo keskosa tõsta. Nendeks on: vertikaalne facelift, oma rasvkoe siirdamine, täitesüstid ning põse implantaat. Dr. Tamme eelistab viimast ehk põseimplantaati, sest tulemus on loomulik ja püsiv.

Põseimplantaat võimaldab:

Operatsioonieelsel konsultatsioonil valitakse koos patsiendiga sobiva kujuga ja suurusega implantaat, mis operatsiooni ajal, suusisese lõike abil viiakse eelnevalt märgitud asukohta ja kinnitatakse ülalõualuule. Haav suletakse isesulava õmblusega.

Põseimplantatsioon võib olla iseseisev operatsioon. Näiteks kui asetada põseimpantaat 30-40 aastasele patsiendile, siis liftingu efekt on sageli piisav, et rõhutada põsesarna, mahendada silmaaluseid ja nasolabiaalvolti, andes näole värskema mulje.

Facelift koos põseimplantaatidega kohta võib öelda, et implantaat paneb „i“-le täpi, sest nii saadakse facelifti puhul 3-mõõtmeline tulemus ja operatsioon viiakse läbi nn süvakudede tasandil (deep plane facelift, ingl. k).

Operatsiooniga seonduvad küsimused:

Taastumine: hoolikas suuõõne hügieen esimesel nädalal, pehme toit. Esimene nädal püsib turse põsepiirkonnas, tuimus operatsiooni piirkonnas esimesed paar kuud. Tagasi tööle 2-3 nädala pärast. Vältida füüsilist pingutust nõudvaid tegevusi esimesed 3-4 nädalat. Lõplik tulemus 6-9 kuu pärast.

Armid: armivaba, sest operatsioon toimub suusiseselt

Maksumus: alates 2 800 EUR

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved