Lõuatsi implantaat

Proportsioonid ja harmoonia näos

Lõuatsi implantaat võib anda lahenduse neile, kelle lõuats on väike ja tahapoole asetusega ehk näo alumine osa tundub väike, kui võrrelda näo ülemist ja keskmist kolmandikku. Nii tundub nina pikk ja suur ning külje pealt tehtud fotodel häirib see patsienti enam. Ka ealised muutused hakkavad sellisel näol kiiremini ilmnema, sest teravalt piirdunud alalõualuu serv kaob.

Dr. Tamme on üle 10 aasta kasutanud Ameerika Ühendriikides toodetud Implantech'i lõuatsi implantaate ning nende valikus on spetsiaalselt meestele kui ka naistele mõeldud implantaadid. Need on valmistatud meditsiinilisest silikoonist ja neid on võimalik patsiendi vajadusi arvestades kujundada. Lähtuma peab ka patsiendi soost - naiselik lõug peaks olema pisut tagapool alahuulelt tõmmatud vertikaaljoonest, meestel seevastu pisut eespool. Implantaat peab sobima ülejäänud näoga.

Lõuatsi implantaadi operatsiooni saab teostada nii suusisese kui ka lõuatsi all väikese nahalõike kaudu. Konsultatsiooni käigus selgitab doktor, milline meetod Teile sobiks. Mõlema meetodi puhul on operatsioonijärgne arm märkamatu, seega võib öelda, et operatsioon on armivaba. Dr. Tamme fikseerib kõik paigaldatud lõualuu implantaadid titaanist mikrokruvidega.

Lõuatsi implantaat võimaldab:

Lõuatsi implantaat võib olla iseseisev operatsioon, sest operatsioonitulemus asetab paika näo proportsioonid, seega tulemus on mõjuv. Samuti võib edukalt lõuatsi implantaati kombineerida teiste operatsioonidega, näiteks: alalõualuunurga implantaadid, facelift ja kaela probleemide lahendamisel.

  

Operatsiooniga seonduvad küsimused:

  

Taastumine: esimesel nädalal turse, verevalum lõuatsi piirkonnas, tuimus, mis võib püsida esimesed paar kuud. Tagasi tööle 1-2 nädala pärast.

Armid: armivaba

Maksumus: alates 2 000 EUR

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved