Konsultatsioon

Konsultatsioon on oluline aeg nii patsiendile kui ka arstile. Sel ajal kogutud detailne informatsioon ning tehtud otsused on tihti määrava tähtsusega. Oluline on, et patsient tunneks end konsultatsioonil hästi, oleks vestluseks ettevalmistatud, vestleks vabalt teemadel, mis puudutavad tema kosmeetilisi ja tervise probleeme. Püüdke suhtuda konsultatsiooni, kui loomulikku, arstlikku tegevusse, mida meie, arstid teeme iga päev, aastast aastasse. Meie huvides on välja selgitada, mida Te soovite muuta, hinnata seda ning välja pakkuda erinevaid võimalusi.

Parim viis konsultatsiooniks ette valmistumisel on end peegli ees analüüsida - mõelda läbi, mis Teid häirib, millist muutust Te soovite näha. Samuti on kasu, kui eelnevalt tutvute meie kodulehel olevate protseduuridega ja seal oleva informatsiooniga.

Konsultatsiooni üks osa puudutab Teie tervislikku seisundit, mis on oluline ohutuks operatsiooniks, anesteesiaks ning taastusperioodiks. Selleks palume Teilt teavet, mis puudutab Teie tervist, kahjulike harjumusi (suitsetamine, alkohol), kasutatavaid ravimeid, eelnevaid haigusi, operatsioone, allergiat jne. Ühesõnaga, me tahame teada kõike Teie tervisest.

Otsus näo piirkonna kosmeetilise operatsiooni kasuks eeldab, et olete kõik läbi mõelnud, rääkinud oma lähedaste ja pereliikmetega, arutanud majanduslikke võimalusi, omate teavet võimalikest komplikatsioonidest, taastusperioodist ja Teil on ülevaade oma tervislikust seisundist. Samuti tuleks kasuks, kui patsient mõtleks järgnevatele küsimustele:

Konsultatsioonil või hiljem, kui Te olete jõudnud otsusele, et soovite antud protseduuri, siis soovime Teiega kohtuda veelkord. Operatsioonieelsel konsultatsioonil määrame kindlaks operatsiooni aja, arutame veel kord läbi eelseisva protseduuri, anesteesia, Teie tervisliku seisundi, vajalikud analüüsid, teenuse maksumuse ja fotografeerime opereeritavat piirkonda. Anname soovitused sobivateks kreemideks, kosmeetilisteks protseduurideks, et soodustada kirurgilise ravi lõpptulemust, samuti palume Teil allkirjastada vajalikud dokumendid. Pisiprotseduurid (healoomuliste kasvajate eemaldamine, ilusüstid) ei vaja täiendavat konsultatsiooni.

Konsultatsioon on ka vajalik aeg Teile, et leida arst keda usaldada oma nägu korrigeerima. Konsultatsioonil küsige arsti kvalifikatsiooni, kogemuste kohta, paluge näha tema teostatud operatsioonide tulemusi, nii saate otsustada kas Teie ja arsti arusaamad ilust kattuvad.

Konsultatsiooni tasu on 80 EUR.

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved