Plasmalift e. A-PRP

Plasmalifting on kõige loomuomasem naha noorendamiseks, taastamiseks mõeldud protseduur, kus kasutatakse Teie enda kude - Teie vereplasmat.

Mis on A-PRP? See on lühend inglise keelsetest sõnadest autologous platelet rich plasma e. patsiendi enda vereplasma, mis on rikastatud trombotsüütidega.

Lihtsamalt lahtiseletatuna tähendab see, et spetsiaalsesse katsutisse võetakse patsiendi veeniveri, mis tsentrifuugitakse. Tsentrifuugimise käigus eralduvad verevormelemendid (erütrotsüüdid, trombotsüüdid ja leukotsüüdid) ja vere plasma. Vereplasmasse jäävad ainult trombotsüüdid, milles omakorda on peidus 7 erinevat kasvufaktorit.

Kasvufaktorid kujutavad endast keha valke, mis stimuleerivad kollageeni, elastiini ja fibroblastide sünteesi ning soodustavad uute rakkude ja veresoonte (angiogenees) kasvu ja paljunemist. Tänu angiogeneesiprotsessile toimub haava paranemine, pehme- ja luukoe regeneratsioon, naha taastumine ning karvakasvu stimuleerimine. Kõik need positiivsed omadused võimaldavad A-PRP meetodikat kasutada meditsiinis, alates suukirurgiast kuni kardiovaskulaarkirurgiani.

Meie kliinikus on viimased 8 aastat olnud kasutusel Šveitsi Regenlab tehnika, mis põhineb üle 170 teadusuuringu tulemusel ning see kuulub personaalse, regeneratiivse meditsiini valdkonda. Nende toote valikus 3 erinevat A-PRP varianti:

Kellele sobib plasmalifti protseduur:

 Väsinud ja kuiv nahk

 Ebaühtlane jume

 Pindmised kortsud

 Naha volüümi kadu

 Juuste hõrenemine

 Operatsiooni eelne ja järgne periood

Enne protseduuri on soovitav hoiduda rasvasest söögist paar päeva ja samal päeval enne protseduurile tulekut juua vedeliku.

Protseduur toimub pinnaanesteesias (nahale määritakse tuimastuskreem), protseduuri pikkus 1-1,5 tundi. Peale protseduuri võivad esineda punetus, verevalumid mis 2-3 päevaga taanduvad.

Tulemused ilmnevad 7-10 päeva pärast ja püsivad paar kuud. Püsivate tulemuste saamiseks soovitatakse plasmaprotseduure läbida ravikuurina: 3 protseduuri 3-4 nädalaste vahedega. Tulemuste säilitamiseks 1-2 korda aastas.

Regenlab'i erinevaid tooteid saab omavahel kombineerida, mis annab võimaluse personaalselt Teile sobiv protseduur valida.

Hinnad: Regenlab A-PRP plasma (1 ampul) 260 EUR, Cellularmatrix (1 ampul) 350 EUR

Rohkem infot leiate: https://www.regenlab.com

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved