Otsmiku ja kulmude plastika

Särava silmavaate heaks

Sageli märkame kolmekümnendate eluaastate lõpus (ka neljakümnendates), et meie värske näoilme on kadunud, kulmukaar lamenenud ja alla vajunud. Koos kulmukaare vajumisega on tekkinud liigne nahk ülalaugudel, mis ei lase meikida, sest silmavärv läheb laiali. Põhjus on gravitatsioonis ja ealistes muutustes, mille tulemusel otsmikulihased lõtvuvad ja tingivad kulmukaare madaldumise ja ülalaugudele vajumise. Sellisel juhul võib inimesele tunduda, et ta peab abi otsima ülalaugude plastikast. Tegelikult vajavad korrigeerimist otsmiku- ja kulmupiirkond, et taastada endine nooruslik välimus.

Otsmiku ja kulmude plastika võimaldab:

Millist operatsioonimeetodit dr Tamme just Teile soovitab, sõltub otsmiku ja kulmude seisundist ja Teie soovidest. Kui alla on vajunud kulmude külgmised osad, piisab kulmu allavajunud osa tõstmiseks sageli 4-5 cm pikkusest lõikest juuste sees. Kui soovite korrigeerida tervet otsmikku, tuleks mõelda lõikele juuste sees või juuksepiiril.

Kõige lihtsam moodus alla vajunud otsmikku ja kulmukaart tõsta on botuliintoksiini süstide abi, seda meetodit nimetatakse keemiliseks otsmikuplastikaks (ja ka “lõunavaheaja protseduuriks„!).

Operatsiooniga seonduvad küsimused:

Taastumine: Iga inimene on individuaalne, nii on ka taastumise aeg erinev. Tavaliselt tuleb viibida 10-14 päeva tööst eemal. Aktiivne füüsiline tegevus on lubatud pärast 4-6 nädalat

Armid: Juuste sees või juustepiiril

Anesteesia: Üldanesteesia või veenisisene anesteesia

Maksumus: Sõltub valitud operatsioonimeetodist, vastavalt sellele on hind kas alates 1 000 EUR või alates 1 500 EUR

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved